درمان دیابت با گانودرما

درمان دیابت با گانودرما

دارودرمانی با استفاده از مواد طبیعی می تواند به عنوان یک جایگزین بسیار امیدوارکننده در آینده برای درمان مرسوم دیابت شیرین در نظر گرفته شود، به ویژه در مورد بیماری مزمن که بدن دیگر قادر به تولید انسولین کافی نیست یا زمانی که نمی تواند از انسولین تولید شده به طور موثر استفاده کند. در این قسمت به همراه yarawoundclinic.com مروری کوتاه بر درمان دیابت با گانودرما خواهیم داشت.

گانودرما چیست؟

قارچ گانودرما لوسیدوم، یک قارچ شرقی که سابقه طولانی استفاده برای ارتقای سلامت و طول عمر در چین، ژاپن و سایر کشورهای آسیایی دارد. این یک قارچ بزرگ و تیره با نمای بیرونی براق و بافت چوبی است. کلمه لاتین lucidus به معنای “براق” یا “درخشنده” است و به ظاهر لاک زده سطح قارچ اشاره دارد. در چین، G. lucidum lingzhi نامیده می شود.

قارچ گانودرما برای درمان دیابت

عصاره گانودرما به عنوان یک درمان کمکی جایگزین برای دیابت شناخته شده است. در میان بسیاری از ترکیبات فعال بیولوژیکی گانودرما، پلی ساکاریدها، پروتئوگلیکان ها، پروتئین ها و تری ترپنوئیدها اثرات کاهش قند خون دارند. گزارش شده است که پلی ساکاریدهای گانودرما با افزایش سطح انسولین پلاسما و کاهش سطح قند پلاسما در موش های ازمایشگاهی دارای فعالیت هیپوگلیسمی هستند. پروتئین تیروزین فسفاتاز 1B یک هدف درمانی امیدوارکننده در دیابت است و پروتئوگلیکان گانودرما می تواند این آنزیم را در شرایط آزمایشگاهی مهار کند. علاوه بر این، ترکیبات فعال گانودرما دارای فعالیت بازدارنده بر روی آلدوز ردوکتاز و α-گلوکوزیداز هستند که می تواند قند خون پس از غذا را سرکوب کند. علاوه بر این، پروتئین Ling Zhi-8 استخراج شده از گانودرما به طور قابل توجهی نفوذ لنفوسیتی را کاهش داد و تشخیص آنتی بادی انسولین را در موش های دیابتی افزایش داد.

دارودرمانی با استفاده از مواد طبیعی در حال حاضر می تواند به عنوان یک جایگزین بسیار امیدوارکننده در آینده برای درمان مرسوم دیابت شیرین در نظر گرفته شود، به ویژه در مورد بیماری مزمن که بدن دیگر قادر به تولید انسولین کافی نیست یا زمانی که نمی تواند از انسولین تولید شده به طور موثر استفاده کند. این مرور کوتاه دیدگاه‌ها، پیشرفت‌های اخیر و چالش‌های عمده قارچ‌های دارویی از جنس گانودرما را با اشاره به فعالیت ضد دیابتی آن‌ها خلاصه می‌کند. فعال ترین مواد تشکیل دهنده این قارچ ها پلی ساکاریدها و تری ترپنوئیدها هستند. ما امیدواریم که این بررسی بتواند پایه‌های نظری و الهام‌بخشی برای مطالعه مکانیسم زیست فعالی آن ترکیبات ارائه دهد.

2 دیدگاه ها

  • محمد علی فروغی, 25 مرداد, 1401 @ 5:30 ق.ظ پاسخ

    دوستان حواستون باشه خیلی جاها کورکورانه از طب سنتی استفاده می کنن..
    ولی اینجا از ترکیب طب سنتی و نوین برای درمان زخما استفاده میشه…همین نتیجه ی‌ درمانشون رو فوق العاده میکنه!!

  • کیانوش نیرومند زندی, 25 مرداد, 1401 @ 4:44 ب.ظ پاسخ

    من به عنوان یک پرستار خیلی کارشون رو قبول دارم.. پزشکا و پرستاراشون خیلی عالی و با سوادن…
    خدا خیرشون بده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.